Ons verhaal

1983

DE START VAN BOSSUYT

Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Na enige tijd begonnen ze zich te specialiseren in soezen en andere koekjes. Het brood en de patisserie werd achterwege gelaten. De focus werd vanaf dan gelegd op het bereiden van heerlijke ambachtelijke koekjes.

90's-00's

VAN BAKKER NAAR KOEKJES

Hiermee start het verhaal van Bossuyt pas. Later zal de familie ook een wafelfabriek overnemen “Biscuiterie Meulenaere”, op dat moment een eenmanszaak. Door de fusie van de twee bedrijven groeit de banketbakker uit tot een mooie onderneming. Het assortiment werd uitgebreid. Je vindt erin terug; carré confituurtjes, frangipane, appeltaartjes en wafels. Bijna alle koekjes worden aangeboden in de verschillende categorieën; Traditioneel, BIO of Suikerarm (zonder toegevoegde suikers).

2009

EEN NIEUWE GENERATIE, MAAR MET BEHOUD VAN TRADITIE

In 2009 werd Koekjes Bossuyt na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie mits het behouden van de authenticiteit van de recepten. Tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch Familiebedrijf.

2016

"ROCHERS" DOEN HUN INTREDE

2016, een jaar met veel evoluties.

Rocher d’Or werd deel van Koekjes Bossuyt. Vanaf dan kan je deze overheerlijke kokosrotsjes terugvinden in het gamma van de onderneming.

Deze zijn weeral verkrijgbaar in de 3 categorieën; Traditioneel, BIO en Suikerarm.

We verhuisden ook in 2016, we gingen van Roeselare naar Moen waar we meer faciliteiten hebben om de koekjes te produceren.

VANDAAG

HET VERHAAL GAAT VERDER

Onze producten worden nog steeds bereid met verse producten en gemaakt door onze mensen. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat.

Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument.